Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Kijk Studio Schuttevaer hier terug

ROTTERDAM

Op 26 februari sprak hoofdredacteur René Quist met directeur Louis-Robert Cool van Seafar. Het containerschip Deseo vaart sinds vorige week semi-autonoom tussen Zeebrugge en Antwerpen. De kapitein wordt ondersteund vanuit het controlecentrum van Seafar aan de wal. Bovendien is er een reportage te zien van Interrijn RoRo. Verslaggever Robin van den Bovenkamp ging bij het…

Op 26 februari sprak hoofdredacteur René Quist met directeur Louis-Robert Cool van Seafar. Het containerschip Deseo vaart sinds vorige week semi-autonoom tussen Zeebrugge en Antwerpen. De kapitein wordt ondersteund vanuit het controlecentrum van Seafar aan de wal.

Bovendien is er een reportage te zien van Interrijn RoRo. Verslaggever Robin van den Bovenkamp ging bij het Zwijndrechtse bedrijf langs om te zien hoe zo’n autotransport nou in zijn werk gaat

Ook op YouTube:

(REDACTIE)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook