Kijk Studio Schuttevaer hier terug

Op 26 februari sprak hoofdredacteur René Quist met directeur Louis-Robert Cool van Seafar. Het containerschip Deseo vaart sinds vorige week semi-autonoom tussen Zeebrugge en Antwerpen. De kapitein wordt ondersteund vanuit het controlecentrum van Seafar aan de wal. Bovendien is er een reportage te zien van Interrijn RoRo. Verslaggever Robin van den Bovenkamp ging bij het…

Op 26 februari sprak hoofdredacteur René Quist met directeur Louis-Robert Cool van Seafar. Het containerschip Deseo vaart sinds vorige week semi-autonoom tussen Zeebrugge en Antwerpen. De kapitein wordt ondersteund vanuit het controlecentrum van Seafar aan de wal.

Bovendien is er een reportage te zien van Interrijn RoRo. Verslaggever Robin van den Bovenkamp ging bij het Zwijndrechtse bedrijf langs om te zien hoe zo’n autotransport nou in zijn werk gaat

Ook op YouTube: