Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Eeuwenoude traditie

Moeizaam met een kartonnen doos onder de arm beklim ik de trap naar de brug. Hoewel de voorspelde storm, die we met geen mogelijkheid meer konden ontwijken, grotendeels is uitgeraasd staat er nog een hoge, pesterige, korte deining die het varend bestaan er niet gemakkelijker op maakt. Vanuit het binnenste van de kartonnen doos klinken vertrouwde, vriendelijk rinkelende geluidjes als ik hem neerzet op het kabinet achter de kaartentafel.

1 / 1
Oliebollen.

Oliebollen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook