Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepsbouwer De Vries krijgt boete na sloop ‘asbestjacht’ Heineken

ZWOLLE

De Vries Scheepsbouw in Makkum is veroordeeld tot een boete van 150.000 euro voor het in gevaar brengen van werknemers. Ze liet het jacht van Freddy Heineken bouwen terwijl het bedrijf wist dat het schip vol asbest zat.

1 / 1
De Something Cool, ooit eigendom van Heineken. (Foto Feadship)

De Something Cool, ooit eigendom van Heineken. (Foto Feadship)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook