Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Schade aan je schip heeft enorme impact op je als mens’

ROTTERDAM

Gerard Deen verzekerde in 1980 zijn eerste tanker bij EOC. Inmiddels is de hele vloot van Deen Shipping verzekerd via EOC, die inmiddels is overgedragen aan zoon Glenn. ‘Als je een zware aanvaring hebt geeft dat een flinke tik aan een varende ondernemer. Dan heb je een verzekeraar nodig die jou een steuntje in de rug geeft en zegt dat het goed komt.’

1 / 2
Het menselijke aspect telt nog echt. (Foto Deen Shipping) 

Het menselijke aspect telt nog echt. (Foto Deen Shipping) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook