Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Blusboot bij scheepswerf Heerewaarden moet snel weg

DEN HAAG

De blusboot die al vele jaren ligt afgemeerd bij scheepswerf Heerewaarden in de gemeente Maasdriel moet daar uiterlijk 2 maart zijn verwijderd. Rijkswaterstaat heeft de eigenaar de wacht aangezegd met een dwangsom die kan worden omgezet in een boete van maximaal 30.000 euro. De veiligheid van het scheepvaartverkeer op de Maas is volgens Rijkswaterstaat in het geding.

1 / 1
De blusboot bij de scheepswerf Heerewaarden. (Foto Bart Oosterveld)

De blusboot bij de scheepswerf Heerewaarden. (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook