Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Autena Marine digitaliseert binnenvaart

Rotterdam

Het begon allemaal vanuit de garage bij zijn huis met installatie en onderhoud van de eerste computers aan boord van binnenvaartschepen. Nu, 25 jaar later, levert Autena Marine een scala aan ICT- en navigatie-oplossingen aan de binnenvaart, zoals het bekende ContainerPlanner stuwprogramma, en is het bedrijf betrokken bij CoVadem. (Gratis te lezen na registratie).

1 / 1

Autonoom varende schepen, brughoogtedetectie en weerbestendige computers. Lees er alles over in onze gratis te downloaden Special Digitalisering. Bent u betalend abonnee van Schuttevaer.nl? Dan kunt hier het artikel meteen lezen.

Het artikel wordt u aangeboden door Panasonic Toughbook.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook