Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Waarom bouwt Concordia Damen 40 laagwater-tankers?

Rotterdam

Een order van veertig exact dezelfde binnenvaarttankers, in één serie. Die heeft Concordia Damen nu in zijn portefeuille zitten. Erg mooi, erkent technisch directeur Bert Duijzer (43) van Concordia Damen. ‘We zijn er blij mee. Bij mijn weten is het de eerste keer in de binnenvaartgeschiedenis dat een werf zo’n grote order krijgt.’ (Dit artikel is gratis te lezen, na registratie)

1 / 1

Speciaal voor ons Laagwater-event van 11 maart heeft Schuttevaer een serie artikelen gebundeld over laagwater. Na registratie krijgt u deze artikelen gratis in uw mailbox. Bent u geabonneerd op Schuttevaer.nl? Dan kunt uiteraard hier het artikel lezen.
(Rene Quist)

Reacties (2)
  • Bikkel

    Waarom is er een Build Back Better ideologie?Is dit de reden van SHELL om alle kleine zelfstandige binnenvaartondrenemers het moeilijk te maken door extra tonnen /kuubs aan de markt toe te voegen ?Zie het verband laag water nou niet zo, tankers blijven zwaar gebouwde schepen omdat deze dubbelwandig zijn.

  • J.Teunisse

    Het peak oil moment moet dus nog komen. ?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook