Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Uitzendbureau Gerwil Crewing opent vestiging in Sliedrecht

URK

Gerwil Crewing van Louwe Hakvoort op Urk en Sliedredge van René Boer in Sliedrecht vormen 1 maart samen het maritieme uitzendbureau Gerwil-Sliedredge. Het nieuwe bedrijf komt onder de Gerwil-vlag, maar krijgt twee volledige eigenaren.

1 / 1
Louwe Hakvoort en René Boer zetten een nieuw maritiem-uitzendbureau op. (Foto Gerwil Crewing)

Louwe Hakvoort en René Boer zetten een nieuw maritiem-uitzendbureau op. (Foto Gerwil Crewing)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook