Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste mast geplaatst op VOC-schip Amsterdam

AMSTERDAM

De eerste mast is teruggeplaatst op de replica van het VOC-schip Amsterdam. Het schip, dat normaliter bij het Amsterdamse Scheepvaartmuseum ligt, lag de afgelopen maanden onttakeld bij de scheepswerven van Damen.

1 / 1
De bezaansmast wordt geplaatst op de Amsterdam. (Foto Scheepvaartmuseum)

De bezaansmast wordt geplaatst op de Amsterdam. (Foto Scheepvaartmuseum)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook