Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Groot onderzoek naar positie vrouwen in maritieme sector

LONDEN

De International Maritime Organization (IMO) en Women’s International Shipping & Trading Association (WISTA) zijn een internationaal onderzoek begonnen naar het aandeel en de verdeling van vrouwen in de maritieme sector. Het onderzoek maakt deel uit van een reeks activiteiten die bedoeld zijn om de basis te leggen voor verdere discussies over hoe een meer divers personeelsbestand kan worden opgebouwd binnen de maritieme sector.

1 / 2
Diversiteit in de maritieme sector is volgens secretaris-generaal Kitack Lim van de IMO belangrijk voor een goede ontwikkeling van de sector. (Foto IMO)

Diversiteit in de maritieme sector is volgens secretaris-generaal Kitack Lim van de IMO belangrijk voor een goede ontwikkeling van de sector. (Foto IMO)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook