Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Doorvaarthoogte Coenbrug Zaandam beperkt tijdens werkzaamheden

ZAANDAM

Rijkswaterstaat voert tussen 1 maart tot en met 17 april onderhoud uit aan de Coenbrug over de Zaan in Zaandam. De brugklep kan in die periode niet worden geopend, waardoor de doorvaarthoogte tijdelijk is beperkt tot NAP+6,10 meter.

1 / 1
Door werkzaamheden wordt de doorvaarhoogte van de Coenbrug beperkt. (Foto Rijkswaterstaat)

Door werkzaamheden wordt de doorvaarhoogte van de Coenbrug beperkt. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook