Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Prinses Amaliahaven krijgt 2,4 kilometer aan diepzee- en binnenvaartkades

ROTTERDAM

Het bouwconsortium van Hochtief, Ballast Nedam en Van Oord gaat de kades in de Prinses Amaliahaven in Rotterdam aanleggen. Dat maakte Havenbedrijf Rotterdam maandag 22 februari bekend. Het gaat om de aanleg van zo’n 2,4 kilometer aan kades en grondkeringen in de op de Tweede Maasvlakte gelegen haven.

1 / 1
Er wordt 2,4 kilometer aan kades aangelegd in de Prinses Amaliahaven. (Foto Havenbedrijf Rotterdam)

Er wordt 2,4 kilometer aan kades aangelegd in de Prinses Amaliahaven. (Foto Havenbedrijf Rotterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • mscharisma

    Ik weet niet, kade vrij houden voor schepen die wachten?? 160 meter lang. Een koppel-verband is al 185 meter lang. Je maakt achterin de haven 2 rijen dukdalven. Waar aan beide kanten afgemeerd mag worden. Heb je voor veel minder geld, veel meer wacht ligplaats. Die gewoon nodig zijn.
    Met 160 meter, lig je al heel snel bij elkaar langszij. En de kans, dat je in je rusttijd dan moet verhalen. Tja , noem ik toch weer de stropdas en waar haal je je info weg?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook