Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Oud-KSV-voorzitter Klaas van Dorsten (89) overleden

HAVELTE

Oud-voorzitter Klaas van Dorsten van Koninklijke Schippers Vereniging (KSV) Schuttevaer is vrijdag 18 februari op 89-jarige leeftijd in woonvoorziening Berkenhof in Havelte overleden. Hij was 15 jaar (van 1982 tot 1997) voorzitter van de nautisch-technische belangenorganisatie voor de binnenvaart (nu een ledengroep van BLN).

1 / 1
Van Dorsten aan het werk als ‘Erespuitgast 1995’. (Archieffoto Schuttevaer / Lilian van Hiele)

Van Dorsten aan het werk als ‘Erespuitgast 1995’. (Archieffoto Schuttevaer / Lilian van Hiele)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Struijk

    Een mooie schets van onze ere-voorzitter.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook