Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nederland betrokken bij betaling losgeld kaping FWN Rapide rederij ForestWave

Den Haag

De Nederlandse overheid was in 2018 nauw betrokken bij de betaling van omgerekend 280.000 euro losgeld aan Nigeriaanse piraten, die de bemanning van een Nederlands vrachtschip gegijzeld hielden. Dat blijkt uit onderzoek door NRC.

1 / 1
nieuws_28653_20567_item_original (1)

nieuws_28653_20567_item_original (1)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • V.J. Veenenbos

    Bijzonder verhaal, iets dat niet mogelijk is toch mogelijk maken. Ze zouden het bijna kunnen gaan verfilmen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook