Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Chinese bodem

Wanneer je niet beter weet denk je dat wanneer je een stap zet op Chinese bodem … Wacht. Deze zin klopt niet want als zeevarende mág je niet meer op Chinese bodem stappen. Zelfs niet één stap! Voor je het weet steek je heel China aan met corona als zeeman, schijnt men hier te denken. Of China weer in lockdown is, is niet duidelijk, wel weet ik dat wij het zijn. Al maanden… Het moet gezegd: China beschermt haar grenzen tot in de kleinste uithoeken. Tot in de haarvaten van de infrastructuur, zeg maar.

1 / 1
Eenzame kade.

Eenzame kade.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook