Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Vertraging in havens door congestie

ROTTERDAM

De Griekse rederij Brave Maritime sloot contracten met een aantal Japanse rederijen voor overnames van vier droge bulk schepen van 33.000/38.000 dwt. Totaal kosten de schepen rond $ 56 miljoen, oplevering in mei a.s. Hoewel Brave Maritime geen verdere gegevens verstrekte zijn de betreffende schepen waarschijnlijk de Ocean Journey (2014), de Princesse Oui (2015), de Basic Ocean (2012) en de Sapphire Island (2012).

1 / 1
Het droge bulk schip Ocean Journey. Foto: VesselFinder

Het droge bulk schip Ocean Journey. Foto: VesselFinder

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook