Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rechtbank: Pulsvissers recht op compensatie

DEN HAAG

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) moet een deel van de pulsvissers een financiƫle compensatie bieden. Dat heeft de Rechtbank in Den Haag in een vonnis bepaald. De zaak was aangespannen door de Nederlandse Vissersbond.

1 / 1
Een deel van de pulsvissers heeft recht op compensatie. (Foto Bram Pronk)

Een deel van de pulsvissers heeft recht op compensatie. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook