Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

NGO wil onderzoek doden Turkse sloopwerven 

BRUSSEL

De NGO Shipbreaking Platform in Brussel wil dat de EU onderzoek doet naar de omstandigheden waarop op Turkse sloopwerven wordt gewerkt. Dit naar aanleiding van twee dodelijke ongelukken op werven die wel door de EU zijn goedgekeurd, gedurende het laatste halfjaar.

1 / 1
Ter illustratie: De situatie op sloopstranden is vaak erbarmelijk. (Foto Nieuwsblad Transport)

Ter illustratie: De situatie op sloopstranden is vaak erbarmelijk. (Foto Nieuwsblad Transport)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook