Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

KNRM vervangt komende vijftien jaar haar vloot

IJmuiden

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) gaat tot 2035 75 reddingboten, vrijwel haar hele vloot, vervangen. De boten variƫren in lengte van vijf tot twintig meter en de oudste is bijna dertig jaar oud. Het plan vergt, inclusief rijdend materieel, een investering van 83 miljoen euro.

1 / 1
De Nh1816 krijgt een aangepast ontwerp: de Nh1816-2. Hier komt de IJmuider boot in oktober 2013 net terug uit haar kantelproef. Foto: Sander Klos

De Nh1816 krijgt een aangepast ontwerp: de Nh1816-2. Hier komt de IJmuider boot in oktober 2013 net terug uit haar kantelproef. Foto: Sander Klos

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook