Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[UPDATE] Gevangenisstraf voor aanvaring cruiseschip MSC Opera Venetië

Venetië

De kapitein en een aantal officieren van het cruiseschip MSC Opera zijn door de rechtbank in Venetië veroordeeld tot gevangenisstraffen van 10 dagen tot 5 maanden. Ze kregen de straf opgelegd voor hun aandeel in de aanvaring met het bij De Hoop in Foxhol gebouwde en onder Nederlandse vlag varende riviercruiseschip River Countess nabij de cruiseterminal op 2 juni 2019.

1 / 1
Het cruiseschip MSC Opera voer zondagmorgen 2 juni in Venetië met flinke snelheid tegen het afgemeerde, onder Nederlandse vlag varende riviercruiseschip River Countess.

Het cruiseschip MSC Opera voer zondagmorgen 2 juni in Venetië met flinke snelheid tegen het afgemeerde, onder Nederlandse vlag varende riviercruiseschip River Countess.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook