Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Garnalenkotters Waddenzee ondervinden hinder van ijsgang

Den Oever

Een groot deel van de Wieringer garnalenvloot meerde vorige week af in de haven van Den Helder. Daar brachten de meester kotters ook het weekend door. Naar verluidt zou de haven van Den Oever voorlopig niet ijsvrij gemaakt worden.

1 / 1
Op de foto ligt de WR-80 als enige aan de loskade van de visafslag van Den Oever. (foto W.M. den Heijer)

Op de foto ligt de WR-80 als enige aan de loskade van de visafslag van Den Oever. (foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook