Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Gewonde na ongeluk met brander op scheepswerf Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT

Bij een brand op een schip dat bij een scheepswerf in Zwijndrecht ligt, is een persoon zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht., Onder meer een traumahelikopter kwam ter plaatse.

1 / 1
Ijzerwerker raakt in Zwijndrecht gewond na kleine explosie op schip.

Ijzerwerker raakt in Zwijndrecht gewond na kleine explosie op schip.

Een ijzerwerker was bezig met een brander en hier heeft vermoedelijk een kleine explosie plaatsgevonden, Er kwam rook uit een compartiment met elektrische cilinders. De plek van de brand was lastig bereikbaar voor de hulpdiensten, maar het vuur lijkt inmiddels uit, aldus de woordvoerder.

De brand was ontstaan op een zandschip dat bij een scheepswerf aan de Lindtsedijk in Zwijndrecht lag. (Rene Quist)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook