Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

RWS: geen uitstel dwangsom illegaal afgemeerde blusboot Heerewaarden

DEN HAAG

De blusboot bij scheepswerf Heerewaarden in de gemeente Maasdriel moet binnen korte tijd worden verwijderd. Rijkswaterstaat weigerde daarvoor donderdag uitstel te verlenen na een bemiddelingspoging van de voorzieningenrechter van de Raad van State.

1 / 1
BOO2106-Scheepswerf-Heerewaarden-droogdok-en-blusboot-4-feb-2021-Foto-Bart-Oosterveld-scaled

BOO2106-Scheepswerf-Heerewaarden-droogdok-en-blusboot-4-feb-2021-Foto-Bart-Oosterveld-scaled

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook