Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zuster Vincentia overleden

NIJMEGEN

Ze wilde een sterretje aan de hemel zijn voor iedereen die ziek is en hulp nodig heeft. Echt voor iedereen. Maar zuster Vincentia had een bijzonder plekje in haar hart voor de binnenvaartschippers en de kermis en circusgemeenschap. Voorzien van de laatste sacramenten overleed zuster Vincentia (zuster Bep Faase) maandag 8 februari na een kort ziekenhuisbed op 96-jarige leeftijd.

1 / 1
Tientallen jaren bezocht zuster Vincentia de zieken in de binnenvaart, de kermis- en de circusgemeenschap, waarvan de directe familie vaak op, of aan de reis is. Eind september 2018 spelde burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen de zuster voor haar verdiensten de Zilveren Waalbrugspeld op. (Foto Erik van Huizen)

Tientallen jaren bezocht zuster Vincentia de zieken in de binnenvaart, de kermis- en de circusgemeenschap, waarvan de directe familie vaak op, of aan de reis is. Eind september 2018 spelde burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen de zuster voor haar verdiensten de Zilveren Waalbrugspeld op. (Foto Erik van Huizen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook