Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

EcoClipper beter voor milieu dan conventionele schepen

ROTTERDAM

De EcoClipper500 een, door de start-up EcoClipper ontwikkeld prototype voor een zeilend vrachtschip, heeft beduidend minder impact op het milieu en de gezondheid dan conventionele schepen. Dit blijkt uit een zogenoemd Levenscyclusanalyse (LCA), naar de impact op de transportindustrie van het nieuw te bouwen schip.

1 / 1
Jorn Langelaan met het prototype van de EcoClipper500. (Foto EcoClipper)

Jorn Langelaan met het prototype van de EcoClipper500. (Foto EcoClipper)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook