Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Britse vistrawlers mogen niet aanlanden in Scheveningen

SCHEVENINGEN

De Brits gevlagde PH-1100 Wiron 5 en PH-2200 Wiron 6 van Jaczon/Vrolijk, in de volksmond de Wirons genoemd, mogen sinds 1 januari hun diepvrieslading niet meer aanlanden in Scheveningen vanwege het ontbreken van een border control point.

1 / 1
De Wirons zullen zich niet meer zo vaak laten zien in Scheveningen

De Wirons zullen zich niet meer zo vaak laten zien in Scheveningen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook