Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepvaart op Bovenrijn weer op gang

MANNHEIM/BENDORF

In de nacht van zaterdag op zondag is de scheepvaart op de Bovenrijn in Duitsland na een stremming van een week weer op gang gekomen. Maandag wordt vanuit Nederland tot aan Keulen gevaren. Verwachting is dat vanaf woensdag verder gevaren kan worden.

1 / 1
Het water van de Rijn en Waal stijgt nog maar langzaam. (Foto ANP)

Het water van de Rijn en Waal stijgt nog maar langzaam. (Foto ANP)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook