Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Camaro VII is met recordaantal reefers ‘visitekaartje’ van Dubbelman Container Transporten

ROTTERDAM

Toen Dubbelman Container Transporten recentelijk claimde dat het nieuwe containerbinnenvaartschip Camaro VII over een recordaantal reeferaansluitingen beschikt, werden daar nog vraagtekens bij gezet. Maar de claim staat na wat technische aanpassingen vast, want het nieuwe schip heeft niet 53 reeferaansluitingen, maar 77.

1 / 1
Petric Dubbelman laat met trots de nieuwe Camaro VII zien. (Foto Robin van den Bovenkamp)

Petric Dubbelman laat met trots de nieuwe Camaro VII zien. (Foto Robin van den Bovenkamp)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook