Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Single Window binnenvaart Vlaamse vaarwegen gestart

Antwerpen

Binnenvaartschippers hoeven nog maar eenmaal reis-, lading- en scheepsgegevens te melden binnen Vlaanderen en de Westerschelde. Het digitale meldplatform Single Window binnenvaart is vanaf dit jaar actief. De betrokken partijen willen het digitale aanmeldingsproces tegen het einde van dit jaar nog verplichten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook