Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ook Strukton gaat vaarwegen Oost-Nederland onderhouden

UTRECHT

Rijkswaterstaat heeft het Prestatiecontract Vaarwegen Oost-Nederland voor perceel 2 toebedeeld aan bouwbedrijf Strukton. De komende vijf jaar voert het bedrijf het onderhoud uit aan de Nederrijn, Lek, IJsseldelta en de Twentekanalen.

1 / 1
Strukton voerde eerder al werk uit aan de overnachtingshavens op de Merwede. (Foto Strukton)

Strukton voerde eerder al werk uit aan de overnachtingshavens op de Merwede. (Foto Strukton)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook