Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

MSC Aries verliest 41 containers onderweg naar China

GENEVE

De MSC Aries, varend onder de Portugese vlag vaart, is 41 containers verloren tijdens een reis van het Amerikaanse Long Beach naar het Chinese Ningbo. Het schip is na het incident aangekomen in de Chinese havenstad.

1 / 1
De MSC Aries is naar schatting 41 containers verloren. (Foto Splash247)

De MSC Aries is naar schatting 41 containers verloren. (Foto Splash247)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook