Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Antwerpen: Record containeroverslag, wel 3,1% daling 2020

Antwerpen

De goederenoverslag in de haven van Antwerpen is in 2020 met 3,1% gedaald tot 231 miljoen ton. Het was met het oog op de coronapandemie een beperkte daling, en dat was te danken aan de containersector, die het goed bleef doen en ondanks corona een nieuw record van net boven de twaalf miljoen teu noteerde.

1 / 1

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook