Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Insteekhaven blijft gemoederen Werkendam bezighouden

WERKENDAM

De invaart van de nieuwe insteekhaven aan de Biesboschhaven te Werkendam ligt minder gunstig in het verlengde van de rivier. De gemeente Altena is in gesprek met BLN Schuttevaer om te kijken hoe dit kan worden opgelost om te voorkomen dat schepen steeds moeten verhalen.

1 / 1
Zo zou de nieuwe insteekhaven van Werkendam eruit kunnen gaan zien

Zo zou de nieuwe insteekhaven van Werkendam eruit kunnen gaan zien

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook