Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Solvent Yellow: Advocaat-Generaal kiest kant van de schippers

Den Haag

Er doemt licht op aan het einde van de tunnel in de langlopende reeks naheffingen, boetes en rechtszaken rond Solvent Yellow. De branche trekt voorlopig aan het langste eind, blijkt uit advies aan de Hoge Raad.

1 / 1
Solvent Yellow, douane moet bewijzen (Foto Bart Oosterveld)

Solvent Yellow, douane moet bewijzen (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook