Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Meer vis maar minder omzet in IJmuiden

IJMUIDEN

De visafslag in IJmuiden noteerde vorig jaar een omzet van 59,8 miljoen euro, 5,8 miljoen minder is dan in 2019. Maar met 14.840 ton, werd vorig jaar wel 125 ton vis meer aangevoerd. De totale gemiddelde visprijs daalde van 4,45 euro per kilo in 2019 naar 4,03 euro per kilo in 2020.

1 / 1
Boomkorkotters afgemeerd aan de loskade van de visafslag in IJmuiden. (Foto W.M. den Heijer)

Boomkorkotters afgemeerd aan de loskade van de visafslag in IJmuiden. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook