Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Studio Schuttevaer: Is de modal shift ten dode op geschreven?

ROTTERDAM

In Studio Schuttevaer praat hoofdredacteur René Quist vrijdag 28 januari over een TNO-rapport over modal shift. Zijn de maatregelen die nu worden genomen namelijk wel genoeg om vervoer van de weg naar het water en het spoor te verplaatsen? En gaat de vergroening in de binnenvaart niet veel te langzaam?

1 / 1
De Camaro VII van Dubbelman Container Transporten ligt op de Maasvlakte. (Foto Wiktor Bukowski)

De Camaro VII van Dubbelman Container Transporten ligt op de Maasvlakte. (Foto Wiktor Bukowski)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook