Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rederij betaalt 3,5 miljoen voor ramp met MSC Zoë

DEN HAAG

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat heeft een overeenkomst bereikt met de Mediterranean Shipping Company (MSC) over de schade die is veroorzaakt door de ramp met de MSC Zoë. In januari 2019 gingen tijdens zwaar weer boven de Waddeneilanden 342 containers overboord.

1 / 1
De ravage aan boord van de MSC Zoë na de ramp.

De ravage aan boord van de MSC Zoë na de ramp.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook