Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Tankvaarttarieven onderuit

ROTTERDAM

Veel schippers melden dat het opnieuw rustig is op de ladingmarkt. Wel zou er werk worden aangeboden in de zeehavens.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • nosceorbis

    Gedeelte van de waterstanden is wel wat kortzichtig. Zowel de prognose van Baden-Württemberg als de 10 dagen prognose van ELWIS voorspellen flink water waarbij conform prognose e.e.a. gestemd zal gaan worden (Marke II).

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook