Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Brand op spooktanker in Dortmund-Emskanaal

LÜDINGSHAUSEN

Op een verlaten binnenvaarttanker die ligt afgemeerd op het Dortmund-Emskanaal bij Lüdinghausen (km 32,55) is maandagmorgen 25 januari brand uitgebroken. Door onbekende oorzaak had een vuilnisemmer in de boegschroefruimte vlam gevat. Daarbij kwam veel rook vrij.

1 / 1
BOO2104 Spookschip Inka (Screenshot WDR)

BOO2104 Spookschip Inka (Screenshot WDR)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook