Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Lichte toename aantal ongelukken in haven Rotterdam

Rotterdam

Het totale aantal ongevallen in de Rotterdamse haven is licht gestegen van 113 ongevallen in 2019 naar 122 vorig jaar. Veelal van de ongevallen waren kleinere aanvaringen.

1 / 1
De hoeveelheid lng die in de Rotterdamse haven werd gebunkerd, steeg met 170%. Er zijn tegenwoordig zo’n tien lng bunkerschepen actief in de regio Rotterdam. Ook de Sleipnir bunkert LNG in Rotterdam. Foto: ANP

De hoeveelheid lng die in de Rotterdamse haven werd gebunkerd, steeg met 170%. Er zijn tegenwoordig zo’n tien lng bunkerschepen actief in de regio Rotterdam. Ook de Sleipnir bunkert LNG in Rotterdam. Foto: ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook