Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ook DNV GL trekt zich onder Amerikaanse dreiging terug uit Nordstream-project

OSLO

In navolging van andere bedrijven heeft klassenbureau DNV GL haar werkzaamheden voor de gasleiding Nordstream-2 eind vorige week gestaakt. Dat gebeurde vrijwel op hetzelfde moment dat de Japanse redersvereniging haar leden waarschuwde voor sancties van de Verenigde Staten voor bedrijven die aan de gasleiding van Rusland naar Duitsland meewerken.

1 / 1
Het Russische schip Akademik Tscherski wordt gebruikt voor de aanleg van Nordstream-2. (Foto DPA)

Het Russische schip Akademik Tscherski wordt gebruikt voor de aanleg van Nordstream-2. (Foto DPA)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook