Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eindelijk klasse Va-schepen met 2,80 meter diepgang op de Twentekanalen

HENGELO

Aannemerscombinatie Van Oord-Hakkers-Beens is in opdracht van Rijkswaterstaat begonnen aan de tweede fase van de verruiming van de Twentekanalen. Over twee jaar moeten tussen Delden naar Enschede en op het Zijkanaal naar Almelo klasse Va-schepen kunnen varen met een diepgang van 2,80 meter.

1 / 2
SWE2103 Fase twee Twentekanaal verkeersmaatregelen TK 2

SWE2103 Fase twee Twentekanaal verkeersmaatregelen TK 2

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook