Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Cruisemaatschappij Norwegian verlengt annulering van cruises

Oslo

Cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line Holdings verlengt de annulering van alle cruises. Daaronder vallen de cruises bij Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises. Die maatschappijen varen niet tot en met 30 april 2021.

1 / 1
Kartbaan op Norwegian cruiseschio

Kartbaan op Norwegian cruiseschio

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook