Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Arboregeling duwvaart mogelijk in strijd met Europese richtlijn

DEN HAAG

Het ministerie van Sociale Zaken hanteert mogelijk onterecht andere veiligheidseisen voor de duwvaart dan zijn voorgeschreven door de Europese Commissie. Dit bleek deze week tijdens een zitting bij de Raad van State. ‘We moeten zien of hier een Europees probleem ligt of niet’, constateerde raadsvoorzitter Kees Borman.

1 / 1
Mover, dochterbedrijf van Van de Graaf & Meeusen, kreeg een boete. (Foto Van de Graaf & Meeusen)

Mover, dochterbedrijf van Van de Graaf & Meeusen, kreeg een boete. (Foto Van de Graaf & Meeusen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook