Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schotse scalloper naar Maaskant in Stellendam voor andere hoofdmotor

STELLENDAM

De Engelse scalloper DS-18 Cornelis-Gert Jan van Macduff Shellfish in Peterhead kwam naar Maaskant Shipyards in Stellendam voor een nieuwe motor en keerkoppeling. De DS-18 is van Belgische makelij en in 1985 als boomkorkotter Z-54 De Bounty gebouwd in Zeebrugge

1 / 1
De DS-18 Cornelis-Gert Jan in één van de dokken van Maaskant. (Foto Bram Pronk)

De DS-18 Cornelis-Gert Jan in één van de dokken van Maaskant. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook