Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rijkswaterstaat voert spoedwerkzaamheden uit aan oostkolk sluis Heel

HEEL

Rijkswaterstaat voert sinds maandag 18 januari herstelwerkzaamheden uit aan de zuidelijke sluisdeur van de oostkolk van sluis Heel in het Lateraalkanaal Linne-Buggenum. Naar verwachting zijn de werkzaamheden aan de sluis in Limburg eind februari afgerond. De oostkolk blijft tot die tijd gestremd, waardoor schippers rekening moeten houden met langere wachttijden.

1 / 1
Sluis Heel in Limburg is beschadigd, waardoor reparatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. (Foto Rijkswaterstaat)

Sluis Heel in Limburg is beschadigd, waardoor reparatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook