Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Panteia: 2021 wordt duurder jaar voor binnenvaart

ROTTERDAM

2021 wordt een duur jaar voor de binnenvaart. Dat blijkt uit onderzoek van Panteia, in opdracht van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB). Vooral schepen die internationaal veel vaaruren maken, krijgen een hoger kostenplaatje op hun bord.

1 / 1
De kosten voor binnenvaartondernemers stijgen weer in 2021. (Foto Wikipedia)

De kosten voor binnenvaartondernemers stijgen weer in 2021. (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook