Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Crazy captain trotseert Atlantic

HARLINGEN

Sleepbootkapitein Tjalling van der Zee was bijna drie maanden onderweg met drie werkboten, een ponton en een een kustsleepboot. Op de grens van herfst en winter stak hij samen met zijn bemanning de Atlantische Oceaan over om van Dubai naar Canada te komen. Een zware tocht, maar de 9217 zeemijlen waren ‘waanzinnig mooi’. In Canada noemen insiders hem nu ‘the fearless Dutch captain’. Sommigen voegen daar ‘crazy’ aan toe.

1 / 3
HES Algeciras IMG_2957_photo (T van der Zee)

HES Algeciras IMG_2957_photo (T van der Zee)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • R.D. Schaik

    HOLLANDS GLORIE.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook