Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Douane weer in gelijk gesteld over Solvent Yellow in rode gasolie

ARNHEM

Schippers zijn niet vaak succesvol met bezwaren tegen naheffingsaanslagen accijns die de Douane oplegt als bij controle aan boord een te laag gehalte Solvent Yellow 124 (SY) in rode gasolie wordt gemeten. Opnieuw heeft de rechter de Douane grotendeels in het gelijkgesteld in een zaak die een scheepseigenaar daarover aanspande.

1 / 1
Douane wint zaak om Solvent Yellow. (Foto NT)

Douane wint zaak om Solvent Yellow. (Foto NT)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook