Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Beveiliging Rotterdamse haven hielp mee met cocaïnesmokkel’

Rotterdam

Het gerenommeerde beveiligingsbedrijf Securitas blijkt in de haven van Rotterdam diep te zijn geïnfiltreerd door criminelen. Tot op managementniveau waren medewerkers corrupt, zeggen betrokkenen in het AD. Beveiligers hielpen duizenden kilo’s cocaïne de haven in te smokkelen.

1 / 1
Beveiligers hielpen duizenden kilo's cocaïne de haven in te smokkelen. Foto: OM

Beveiligers hielpen duizenden kilo's cocaïne de haven in te smokkelen. Foto: OM

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Guus Bakker

    Ja, onze samenleving wordt steeds meer corrupt en raakt in verval. Helaas is er kennelijk te weinig controle. Dit gebeurd niet alleen in Rotterdam maar ook in Vlissingen etc. De verdiensten zijn zo groot dat de verleiding niet weerstaan kan worden door sommige mensen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook